ІНГРЕДІЄНТИ: склянка борошна, 2 яйця, 60 г цукру, 100 г вершкового масла, 1,5 чайної ложки розпушувача в тісто, чайна ложка кориці, щіпка солі, 2 столові ложки молока, полуниця – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ? М’яке вершкове масло розтерти з цукром, вбити 2 яйця. Перемішати до однорідності. Додати молоко, перемішати. Всипати просіяне борошно, розпушувач, корицю і сіль – перемішати. Форму (діаметром 20 см) змастити олією, посипати манкою або борошном.
Викласти тісто і розрівняти. Полуницю помити, розрізати на половинки і викласти на тісто.
Запікати 30 хвилин у духовці при температурі 180 градусів, охолодити і нарізати.
Раніше ми розповідали про незвичайний десерт – шоколадний манник.
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…