ІНГРЕДІЄНТИ: склянка борошна, 2 яйця, 60 г цукру, 100 г вершкового масла, 1,5 чайної ложки розпушувача в тісто, чайна ложка кориці, щіпка солі, 2 столові ложки молока, полуниця – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ? М’яке вершкове масло розтерти з цукром, вбити 2 яйця. Перемішати до однорідності. Додати молоко, перемішати. Всипати просіяне борошно, розпушувач, корицю і сіль – перемішати. Форму (діаметром 20 см) змастити олією, посипати манкою або борошном.
Викласти тісто і розрівняти. Полуницю помити, розрізати на половинки і викласти на тісто.
Запікати 30 хвилин у духовці при температурі 180 градусів, охолодити і нарізати.
Раніше ми розповідали про незвичайний десерт – шоколадний манник.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.