П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Полуничний пиріг

Этот материал также доступен на русском языке
Сезон полуниці в розпалі. Тому сьогодні готуємо смачний полуничний пиріг.

ІНГРЕДІЄНТИ: склянка борошна, 2 яйця, 60 г цукру, 100 г вершкового масла, 1,5 чайної ложки розпушувача в тісто, чайна ложка кориці, щіпка солі, 2 столові ложки молока, полуниця – за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ? М’яке вершкове масло розтерти з цукром, вбити 2 яйця. Перемішати до однорідності. Додати молоко, перемішати. Всипати просіяне борошно, розпушувач, корицю і сіль – перемішати. Форму (діаметром 20 см) змастити олією, посипати манкою або борошном.

Викласти тісто і розрівняти. Полуницю помити, розрізати на половинки і викласти на тісто.

Запікати 30 хвилин у духовці при температурі 180 градусів, охолодити і нарізати.

Раніше ми розповідали про незвичайний десерт – шоколадний манник.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні