Про це повідомляє прес служба Івано-Франківської ОДА. У планах кооперативу впровадження нової технології виробництва сиру з так званою митою кіркою. Ця технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні, що полягає у витримуванні сирів в окремій камері зі спеціальною температурою та вологістю, а це сприяє розвиткові спеціальних бактерій, які прискорюють утворення захисної кірки, запобігають розвитку цвілі і стимулюють ферментні процеси. Відзначається, що з вересня 2020 в кооперативі розпочала діяльність перша в Україні високогірна сироварня. Зараз підприємство виробляє сім сортів сиру та інші молочні продукти. За останні три роки йому вдалося залучити майже 2 млн. грн. з державного, обласного та місцевих бюджетів для облаштування сироварні.
Джерело: Кurkul.com
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.