ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.
Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.
Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.
Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.