П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршировані курячі стегенця

Фаршировані курячі стегенця

Этот материал также доступен на русском языке
З курятини можна приготувати чимало страв, які прикрасять і святковий, і буденний стіл. Сьогодні будемо готувати фаршировані курячі стегенця. Вам точно сподобається.

ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.

ЯК ГОТУВАТИ?

Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.

Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.

Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.

Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні