ІНГРЕДІЄНТИ: 400 мл 20-процентної сметани, 4 столові ложки цукру, 2 столові ложки какао, 1,5 склянки манки, яйце, 0,5 чайної ложки соди, столова ложка коньяку, 4-6 столових ложок малинового варення. ЯК ГОТУВАТИ? Змішати какао, сметану, цукор. Додати яйце і соду, все ретельно перемішати. Всипати манку і влити коньяк, перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Половину тіста викласти у форму, змащену олією, на нього – малину и решту тіста. Пекти при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин. Зверху манник можна посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.