Млинці можна і потрібно готувати будь-якої пори року, тому що це дуже проста і дуже смачна страва. Але в Масляний тиждень популярність млинців злітає надзвичайно високо. Особливо смачні млинці фаршировані.
Млинці можна подавати просто зі сметаною, але якщо трохи постаратися, вийде безліч смачних і ситних начинок. Ось кілька недорогих і простих варіантів.
Із чого зробити начинку для млинців?
Оселедцева начинка
Відваріть картоплю і яйця, натріть їх на тертці. Дрібно наріжте філе оселедця, обсмажте цибулю. Змішайте всі інгредієнти з невеликою кількістю майонезу. Загорніть начинку в млинці.
Грибна начинка
Обсмажте дрібно нарізані гриби з цибулею до готовності. За бажанням додайте відварені яйця і трохи тертого сиру. Загорніть суміш у млинці.
Козячий сир із зеленню
Змішайте м’який козячий сир (або молоду бринзу) з дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки. Намажте суміш на млинець і скрутіть його.
Картопляна з грибами
Приготуйте картопляне пюре і змішайте його з обсмаженими грибами та цибулею. Загорніть начинку в млинці.
Сирна із зеленню
Змішайте сир із дрібно нарізаною зеленню та невеликою кількістю сметани. Посоліть за смаком і використовуйте як начинку для млинців.
Читайте також: