Суфле з індички готувати зовсім нескладно. Продукти доступні у будь-який сезон. Запечене в духовці, воно корисне та поживне.
Порада: щоб суфле було ще ніжнішим, додайте в масу кілька ложок сметани або вершків, у фарш можна додати дрібно нарізані овочі. Суфле з індички чудово поєднується з овочевим салатом або легким гарніром із рису або картоплі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Усі застуди супроводжуються нежиттю, і зазвичай це сезонне явище. Але як бути, якщо з тимчасового…
Чай - напрочуд корисний напій. Він чудово підходить для щоденного вживання. Серед чаїв особливо варто…
Підшлункова залоза відіграє важливу роль у травленні та обміні речовин. Для підтримки її здоров'я та…
За 2024 рік пенсії в середньому зросли на 404 гривні, а кількість пенсіонерів зменшилася на…
Багато населених пунктів України з низки причин залишилися без аптек та аптечних пунктів. Як бути?