Четвер, 28 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧебуреки з оригінальною начинкою: соковиті та дуже смачні

Чебуреки з оригінальною начинкою: соковиті та дуже смачні

Этот материал также доступен на русском языке
Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв. Що приготувати на Різдвяний піст?

Різдвяний піст за новоюліанським календарем триває з 15 листопада до 24 грудня, а за юліанським — з 28 листопада до 6 січня 2025 року.

Чебуреки з грибами

Інгредієнти:

  • Борошно — 250 грамів,
  • печериці — 300 грамів,
  • цибуля — 1 штука,
  • вода — 130 мілілітрів,
  • сіль для тіста — 0,5 чайної ложки,
  • соняшникова олія — 4 столові ложки,
  • сіль для начинки та перець — за смаком.

Приготування:

  1. Просіяти борошно гіркою на стіл. Додати сіль і олію.
  2. Закип’ятити воду й акуратно (щоб не обпектися) вмішати окріп у борошно. Спочатку замішувати тісто ложкою, а потім руками.
  3. Скачати у велику кулю і залишити настоятися на 30 хвилин.
  4. Дрібно нарізати гриби та цибулю і обсмажити на сковороді з олією до готовності.
  5. Розділити тісто на 10 однакових частин і кожну розкачати у тонке коло.
  6. На половину кола викласти грибну начинку, скласти чебуреки навпіл і защипнути краї.
  7. Обсмажити 1-2 хвилини з кожного боку на пательні з олією або запікати 10 хвилин при 180 градусах у духовці.

Приготуйте  також: 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні