Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв.
Минтай з апельсином у духовці
Інгредієнти:
- Минтай — 2 штуки,
- апельсин — 1 штука,
- оливкова олія — 2 столові ложки,
- спеції та приправи — 2 чайні ложки,
- прованські трави — 2 чайні ложки.
Приготування:
- Натерти рибу олією, спеціями та травами. Залишити на 10-20 хвилин.
- Потім з боку шкірки надрізати рибу поперек на порційні шматки, але не до кінця.
- Нарізати апельсин кружечками і викласти у надрізи.
- Вкласти рибу в кулінарний рукав. Проколоти рукав голкою в кількох місцях.
- Запікати рибу в духовці 30-40 хвилин при 180 градусах.
Якщо хочете, щоб запечений минтай зарум’янився, останні 10 хвилин запікайте з розрізаним рукавом.
Вас також можуть зацікавити новини: