Середа, 20 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКурячі рулетики з капустою: запишіть собі цей рецепт у блокнотик

Курячі рулетики з капустою: запишіть собі цей рецепт у блокнотик

Этот материал также доступен на русском языке
Капуста корисна у всіх видах: і сира, і квашена, і консервації. З квашеної капусти можна готувати безліч смачних та корисних страв.

Капусту можна використовувати не лише як закуску або один із інгредієнтів для салатів. Сьогодні ми розповімо, як приготувати апетитні курячі рулетики з квашеною капустою.

Курячі рулетики з квашеною капустою

Інгредієнти

Куряче філе — 430 грамів, цибуля — 100 грамів, капуста квашена — 200 грамів, яйця — 2 штуки, сухарі панірувальні — 80 грамів, сіль, перець і олія — за смаком.

Приготування

  • Почистити ріпчасту цибулю і нарізати її дрібними кубиками.
  • Обсмажити цибулю в розігрітій пательні з олією 5-7 хвилин до м’якості та легкого золотистого відтінку.
  • Віджати квашену капусту від розсолу і викласти її до цибулі.
  • Обсмажити все, помішуючи, ще 7 хвилин. Готову начинку залишити охолонути.
  • Нарізати куряче філе поперек пластинками завтовшки приблизно 0,7 сантиметра. Якщо грудка велика, розрізати її поперек на 2 частини, а потім нарізати вздовж на слайси.
  • Злегка відбити шматочки філе молоточком через харчову плівку. Посипати з двох боків сіллю і перцем.
  • На одному боці відбивної, трохи відступивши від краю, викласти остиглу начинку (приблизно 2 чайні ложки).
  • Згорнути філе з начинкою в щільний рулетик, обваляти в панірувальних сухарях, вмочити рулетики у збитих яйцях. Знову обваляти в панірувальних сухарях.
  • У пательні розігріти олію і викласти рулетики швом донизу.
  • Обсмажувати з усіх боків на вогні, трохи нижчому за середній, 7-10 хвилин до готовності.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні