Капусту можна використовувати не лише як закуску або один із інгредієнтів для салатів. Сьогодні ми розповімо, як приготувати апетитні курячі рулетики з квашеною капустою.
Курячі рулетики з квашеною капустою
Інгредієнти
Куряче філе — 430 грамів, цибуля — 100 грамів, капуста квашена — 200 грамів, яйця — 2 штуки, сухарі панірувальні — 80 грамів, сіль, перець і олія — за смаком.
Приготування
- Почистити ріпчасту цибулю і нарізати її дрібними кубиками.
- Обсмажити цибулю в розігрітій пательні з олією 5-7 хвилин до м’якості та легкого золотистого відтінку.
- Віджати квашену капусту від розсолу і викласти її до цибулі.
- Обсмажити все, помішуючи, ще 7 хвилин. Готову начинку залишити охолонути.
- Нарізати куряче філе поперек пластинками завтовшки приблизно 0,7 сантиметра. Якщо грудка велика, розрізати її поперек на 2 частини, а потім нарізати вздовж на слайси.
- Злегка відбити шматочки філе молоточком через харчову плівку. Посипати з двох боків сіллю і перцем.
- На одному боці відбивної, трохи відступивши від краю, викласти остиглу начинку (приблизно 2 чайні ложки).
- Згорнути філе з начинкою в щільний рулетик, обваляти в панірувальних сухарях, вмочити рулетики у збитих яйцях. Знову обваляти в панірувальних сухарях.
- У пательні розігріти олію і викласти рулетики швом донизу.
- Обсмажувати з усіх боків на вогні, трохи нижчому за середній, 7-10 хвилин до готовності.
Читайте також: