Соковита курка, пухкі галушки та пряний часник — цей ароматний суп не залишить байдужим нікого. Вас проситимуть приготувати його знову і знову.
Раніше ми розповідали, як приготувати «М’ясо по-французьки» з курки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Сучасний ринок спортивного харчування переповнений яскравими упаковками та гучними гаслами: "без цукру", "sugar free", "0%…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Природний екстракт прополісу здатний не лише зміцнити коріння та пагони, а й підвищити стійкість рослин…
Подорож маршрутом Ужгород – Будапешт стала одним із найпопулярніших напрямків для жителів західної України, студентів, туристів та…
Закон дозволяє працюючим пенсіонерам раз на два роки переглядати розмір своєї пенсії. Проте інколи таке…