Фаршировані баклажани – легка і ситна страва, яка чудово підійде для обіду або вечері. Смачна, ситна й дуже просто готується!
Раніше ми розповідали, як законсервувати помідори на зиму по-особливому.
1. Баклажани і одну помідору нарізаємо кружальцями. Сир тремо на тертці.
2. Решту овочів нарізаємо кубиками й обсмажуємо з фаршем.
3. Викладаємо кружальця баклажанів у форму для запікання, смащуємо олією, посипаємо спеціями.
4. Викладаємо на кожне кружальце фарш з овочами, посипаємо сиром, знову кладемо кружальце баклажана, далі – фарш, сир, кружальця. Потім кладемо кружальце помідора і посипаємо сиром.
5. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…
У платіжках за житлово-комунальні послуги з'являються борги, попри оплату. Споживачам пояснили, з чим це пов'язано.