Фаршировані баклажани – легка і ситна страва, яка чудово підійде для обіду або вечері. Смачна, ситна й дуже просто готується!
Раніше ми розповідали, як законсервувати помідори на зиму по-особливому.
1. Баклажани і одну помідору нарізаємо кружальцями. Сир тремо на тертці.
2. Решту овочів нарізаємо кубиками й обсмажуємо з фаршем.
3. Викладаємо кружальця баклажанів у форму для запікання, смащуємо олією, посипаємо спеціями.
4. Викладаємо на кожне кружальце фарш з овочами, посипаємо сиром, знову кладемо кружальце баклажана, далі – фарш, сир, кружальця. Потім кладемо кружальце помідора і посипаємо сиром.
5. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…
Багато хто вважає, що англійську мову найкраще починати вивчати з дитинства. Проте дорослі учні часто…