П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: драники з гарбуза та картоплі - кулінарний хіт сезон

Готуємо смачно: драники з гарбуза та картоплі – кулінарний хіт сезон

Этот материал также доступен на русском языке
У сезон гарбуза неодмінно варто приготувати апетитні гарбузові драники.

Деруни з гарбуза та картоплі

Гарбуз – дуже цінний продукт. Чого з неї не приготуєш: і каші, і десерти, і пироги, і навіть варення. Пропонуємо вам скуштувати апетитні, ситні драники. У поєднанні з картоплею вони набудуть особливого пікантного смаку.

Рецепт дуже простий і доступний навіть кулінарам-початківцям.

Інгредієнти

Гарбуз – 250 грамів, картопля – 200 грамів, цибуля – 1 штука, борошно – 2 столові ложки, сіль, перець, зелень та соняшникова олія – за смаком.

Приготування

  • Гарбуз і картоплю очистити і натерти на крупній тертці.
  • Змішати овочеву масу і віджати руками.
  • Додати дрібно посічену цибулю.
  • Вмісити борошно, сіль, перець, посічену зелень. Замісити однорідне густе тісто.
  • На сковороді розігріти олію.
  • Викласти деруни ложкою і смажити по 5-7 хвилин з кожного боку без кришки.
  • Потім перевернути деруни, зменшити вогонь і накрити кришкою.
  • Готувати ще 7 хвилин.
  • Подавати зі сметаною, шкварками або шматочками м’яса.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні