П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечиво на кефірі та олії – ароматне, смачне та хрумке: найпростіший рецепт

Печиво на кефірі та олії – ароматне, смачне та хрумке: найпростіший рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Печиво, звичайно ж, можна купити у магазині або на ринку, але, погодьтеся, домашнє завжди смачніше, тим більше, що це печиво готується з найпростіших інгредієнтів, які є у вас на кухні.

Печиво на кефірі і олії виходить дуже ніжним і хрустким. Воно ідеально доповнить сімейне чаювання.

Раніше ми розповідали, як приготувати вівсяне печиво.

Інгредієнти:

  • 550 г борошна;
  • 200 мл кефіру;
  • 2 курячі яйця;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 120 мл олії;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • Щіпка солі.

Приготування:

  1. Яйця потрібно вбити в глибоку миску, додати сіль, ванільний цукор, цукор і збити віночком до піни.
  2. Влити олію та кефір, перемішати.
  3. Просіяти борошно і всипати разом з розпушувачем в рідку суміш, замісити тісто.
  4. Тісто потрібно розкачати в тонкий пласт, шириною близько 1 см і за допомогою форм вирізати печиво.
  5. Викласти на деко, змащене маслом, і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
  6. Зверху готове печиво можна посипати цукровою пудрою.

Печиво готове! Приємного апетиту!

Читайте також: Дуже смачне печиво на сковороді: вам не потрібні ні духовка, ні вершкове масло

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні