П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМармурове шоколадне печиво з тріщинами: не просто дуже смачна, а й гарна...

Мармурове шоколадне печиво з тріщинами: не просто дуже смачна, а й гарна випічка

Этот материал также доступен на русском языке
Вічна проблема – що спекти до чаю. Пропонуємо вам зупинитися на печиво, яке сподобається всім – і на смак, і на вигляд.

Бажаєте приготувати солодку випічку до чаю? Зупиніть свій вибір на мармуровому шоколадному печиві. Це не просто дуже смачна випічка – вона виглядає дуже естетично і стане справжньою окрасою столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати дуже смачне печиво без борошна і цукру.

Інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • несолодкий какао-порошок – 60 г;
  • цукрова пудра – 200 г (+ для обвалення);
  • дрібка солі; розпушувач – 1,5 ч. л.;
  • вершкове масло – 60 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • ванільний екстракт – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Просіюємо борошно, какао, цукрову пудру, сіль і розпушувач і перемішуємо.
  2. Виделкою розтираємо суміш з розм’якшеним маслом.
  3. Окремо збиваємо яйця та ванільний екстракт. З’єднуємо яєчну суміш із борошняною.
  4. Накриваємо ємність із тістом харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на годину.
  5. Скачуємо з тіста невеликі кульки і добре обвалюємо їх у цукровій пудрі.
  6. Викладаємо кульки на лист, застелений пергаментом, на великій відстані один від одного.
  7. Випікаємо 12 хвилин при температурі 190 градусах. Під впливом жару печиво розповзеться і стане ніби потрісканим.

Вас також можуть зацікавити новини:

У магазині більше не купуватимете: найпростіший рецепт м’якого печива на кефірі

Щоб вам обов’язково відповіли: як пенсіонеру правильно звернутись до Пенсійного фонду (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні