1 липня у США святкують День курячих крилець — однієї з найулюбленіших американцями страв. Пропонуємо також відзначити це свято, приготувавши найніжніші крильця у медовому соусі – вони настільки смачні, що просто оближіть пальчики!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші відбивні.
Інгредієнти:
- курячі крильця — 700 г;
- мед — 2 ст. л.;
- соєвий соус — 70 мл;
- часник — 2 зубчики;
- рисовий оцет (можна замінити яблучним) — 2 ст. л.;
- мелений коріандр — 1 щіпка;
- кунжут — 1 щіпка;
- рослинна олія — 30 мл.
Приготування:
- Розріжте крильця на 3 частини. Променеву кістку приберіть. Обсмажте крильця в глибокій сковороді до рум’яної скоринки.
- Приготуйте медовий соус: змішайте мед, соєвий соус, рисовий оцет, нарізаний слайсами часник та коріандр.
- Залийте соусом крильця та долийте воду, щоб вона практично покривала крильця.
- Зменште вогонь і тушкуйте приблизно годину, постійно помішуючи. Коли рідина майже випарується, крила почнуть карамелізуватись – потрібно акуратно помішувати, щоб не підгоріли.
- Готові крильця посипте кунжутом, можна додати зелень (наприклад, петрушку).
Вас також можуть зацікавити новини:
Деяким пенсіонерам можуть зрізати пенсії на 20%: кого позбавлять виплат