Середа, 3 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКурячі крильця в медовому соусі: ніжне м'ясо просто тане в роті.

Курячі крильця в медовому соусі: ніжне м’ясо просто тане в роті.

Этот материал также доступен на русском языке
Додайте до курки трохи медових ноток – і отримайте дуже смачну та нетривіальну страву. Обов'язково спробуйте!

1 липня у США святкують День курячих крилець — однієї з найулюбленіших американцями страв. Пропонуємо також відзначити це свято, приготувавши найніжніші крильця у медовому соусі – вони настільки смачні, що просто оближіть пальчики!

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші відбивні.

Інгредієнти:

  • курячі крильця — 700 г;
  • мед — 2 ст. л.;
  • соєвий соус — 70 мл;
  • часник — 2 зубчики;
  • рисовий оцет (можна замінити яблучним) — 2 ст. л.;
  • мелений коріандр — 1 щіпка;
  • кунжут — 1 щіпка;
  • рослинна олія — ​​30 мл.

Приготування:

  1. Розріжте крильця на 3 частини. Променеву кістку приберіть. Обсмажте крильця в глибокій сковороді до рум’яної скоринки.
  2. Приготуйте медовий соус: змішайте мед, соєвий соус, рисовий оцет, нарізаний слайсами часник та коріандр.
  3. Залийте соусом крильця та долийте воду, щоб вона практично покривала крильця.
  4. Зменште вогонь і тушкуйте приблизно годину, постійно помішуючи. Коли рідина майже випарується, крила почнуть карамелізуватись – потрібно акуратно помішувати, щоб не підгоріли.
  5. Готові крильця посипте кунжутом, можна додати зелень (наприклад, петрушку).

Вас також можуть зацікавити новини:

Деяким пенсіонерам можуть зрізати пенсії на 20%: кого позбавлять виплат

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні