Молода кропива надає страві особливої свіжості та весняного аромату, крім того, вона містить багато вітамінів. Для приготування бульйону ви можете вибрати свинину, яловичину або курку на власний смак.
Для приготування такого борщу потрібні наймолодші пагони кропиви, зазвичай використовують верхівки з ніжним листям. Кропиву потрібно ретельно промити, щоб у ній не було піску та інших домішок.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші налисники з яблучною начинкою.
Смачного!
Учасниця 12 сезону кулінарного шоу МастерШеф Мирослава Пекарюк поділилася цікавим рецептом крабового рулету. Його можна…
Українські захисники роблять усе можливе для утримання оборонних рубежів і позицій, завдають окупантам відчутних втрат,…
З моменту введення воєнного стану в Україні пеня за борги за комунальні послуги була заборонена.…
З похолоданням українці стали активніше вмикати обігрівальні прилади, що стало причиною дефіциту в енергосистемі попри…
Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…
В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…