Молода кропива надає страві особливої свіжості та весняного аромату, крім того, вона містить багато вітамінів. Для приготування бульйону ви можете вибрати свинину, яловичину або курку на власний смак.
Для приготування такого борщу потрібні наймолодші пагони кропиви, зазвичай використовують верхівки з ніжним листям. Кропиву потрібно ретельно промити, щоб у ній не було піску та інших домішок.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші налисники з яблучною начинкою.
Смачного!
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…