Для тіста: яйця – 6 штук, борошно – 1,5 склянки, цукор – 1 склянка, розпушувач – 1 чайна ложка;
для крему: сметана 20% – 750 мілілітрів, цукор – 1-2 склянки, какао – 2-3 столові ложки;
для глазурі: сметана 20% – 6 столових ложок, цукор – 6 столових ложок, какао – 3-5 столових ложок.
Пекти протягом п’яти хвилин при температурі 180 градусів. Заготовки накрити рушником.
Приготувати глазур із цукру, сметани та какао.
Випічку можна недовго потримати у холодильнику.
Яка буде синоптична ситуація в країні?
Що обіцяють нам астрофізики на вівторок?
Гарні дерева біля будинку – це не завжди благо. Деякі з них можуть зруйнувати фундамент,…
У Німеччині планують посилити правила отримання допомоги з безробіття Bürgergeld. Новий законопроект уже на підході…
Жовтень щедрий на дари природи, які відмінно підійдуть для банок. Від капусти до гарбуза ділимося…
ЄС перейшов на цифрову фіксацію перетину кордону. Зміни діють. Українцям, які планують поїздки до Європи,…