Для тіста: яйця – 6 штук, борошно – 1,5 склянки, цукор – 1 склянка, розпушувач – 1 чайна ложка;
для крему: сметана 20% – 750 мілілітрів, цукор – 1-2 склянки, какао – 2-3 столові ложки;
для глазурі: сметана 20% – 6 столових ложок, цукор – 6 столових ложок, какао – 3-5 столових ложок.
Пекти протягом п’яти хвилин при температурі 180 градусів. Заготовки накрити рушником.
Приготувати глазур із цукру, сметани та какао.
Випічку можна недовго потримати у холодильнику.
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…
Програма «Доступні ліки» діє в Україні з 2019 року. За цією програмою можна отримувати певні…
У разі накладання арешту на рахунки боржника, державні та приватні виконавці не мають доступу до…