Що потрібно додати при приготуванні буряка, щоб він не втратив насичений колір і смак?

Хоча є один прийом, завдяки якому подібні кулінарні осічки більше не повторяться. Потрібно вдатися до допомоги секретного інгредієнта.

Йдеться про лимонний сок. Його потрібно додати на самому початку варіння в холодну воду. На два літри достатньо буде всього половини чайної ложки. пропорції.

Тим же, хто боїться зайвої кислоти, допоможе прийде цукор.

Знадобиться дві чайні ложки на літр води. І в жодному разі коренеплід при варінні не соліть: так він не тільки стане бляклим, а й водянистим.

Метки: буряк порада рецепт

Новое на сайте

  • Новини

Святковий вечір – зі святковими головоломками

Без сумніву, ви знаєте, що постійні тренування завжди приносять свої плоди. Чи хочете ви наростити…

05/05/2024 18:56
  • Статті

Світлий тиждень: чи треба ходити на цвинтар і як вітати один одного?

Нинішнього року Світла седмиця відзначається з 6 по 11 травня. Читач запитує: «Чи правда, що…

05/05/2024 17:18
  • Новини

Кіно для пенсіонерів та про пенсіонерів: Перший пенсійний кінофестиваль запрошує учасників та глядачів

Пенсійний кінофестиваль? Та ще й зі статусом міжнародного? Саме так, і якщо ви захоплюєтеся відеозйомкою,…

05/05/2024 15:45
  • Статті

Відомі люди на монетах: за що Івана Багряного відправили у заслання?

Іван Багряний – український прозаїк, член ОУН, який за 20 років до Солженіцина написав роман…

05/05/2024 14:58
  • Статті

Курник із прісного тіста – кращого частування і не придумати

Курник - великий пиріг з різноманітною начинкою, яка обов'язково включає куряче м'ясо.

05/05/2024 13:59
  • Статті

Міста, села, місця, які сьогодні на слуху: Новомихайлівка залишається українською

Сьогодні ми розповімо про село Новомихайлівка, яке російські війська постійно намагаються штурмувати.

05/05/2024 12:57