Що потрібно додати при приготуванні буряка, щоб він не втратив насичений колір і смак?

Хоча є один прийом, завдяки якому подібні кулінарні осічки більше не повторяться. Потрібно вдатися до допомоги секретного інгредієнта.

Йдеться про лимонний сок. Його потрібно додати на самому початку варіння в холодну воду. На два літри достатньо буде всього половини чайної ложки. пропорції.

Тим же, хто боїться зайвої кислоти, допоможе прийде цукор.

Знадобиться дві чайні ложки на літр води. І в жодному разі коренеплід при варінні не соліть: так він не тільки стане бляклим, а й водянистим.

Метки: буряк порада рецепт

Новое на сайте

  • Новини

Кімнатні рослини, які як магніт притягують кохання та добробут у кожну оселю

Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.

22/11/2024 14:31
  • Новини

Несподіваний інгредієнт, який зробить котлети соковитими та ніжними

Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…

22/11/2024 13:39
  • Статті

Як вибрати диван для дому: повний гід

Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…

22/11/2024 13:04
  • Новини

В Україні планують заборонити небажані дзвінки: що пропонує новий законопроєкт

Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…

22/11/2024 12:41
  • Новини

“Ощадбанк” змінює правила: як це вплине на ваші фінанси

Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…

22/11/2024 11:42
  • Новини

Стартує прийом заявок на отримання новорічних подарунків поштою для дітей

Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…

22/11/2024 10:53