Що потрібно додати при приготуванні буряка, щоб він не втратив насичений колір і смак?

Хоча є один прийом, завдяки якому подібні кулінарні осічки більше не повторяться. Потрібно вдатися до допомоги секретного інгредієнта.

Йдеться про лимонний сок. Його потрібно додати на самому початку варіння в холодну воду. На два літри достатньо буде всього половини чайної ложки. пропорції.

Тим же, хто боїться зайвої кислоти, допоможе прийде цукор.

Знадобиться дві чайні ложки на літр води. І в жодному разі коренеплід при варінні не соліть: так він не тільки стане бляклим, а й водянистим.

Новое на сайте

  • Новини

Доплати до пенсій в Україні: як отримати до 2361 гривні на місяць

Деякі пенсіонери можуть отримувати. На які доплати до пенсій можна розраховувати та як їх оформити.

22/05/2025 08:05
  • Новини

Свята та народні прикмети 22 травня – чому сьогодні категорично не можна ходити в ліс

22 травня в Україні відзначають Міжнародний день біологічного різноманіття і День Шерлока Холмса . Вшановують…

22/05/2025 06:37
  • Новини

Маєте більше стажу — отримаєте надбавку до пенсії: скільки держава готова доплатити

За понаднормовий стаж українські пенсіонери можуть отримати доплату. Про які суми йдеться, і хто може…

22/05/2025 05:34
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 22 травня

22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…

21/05/2025 22:59
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 22 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

21/05/2025 22:37
  • Статті

Сім’я і кохання у старшому віці: які періоди життя найскладніші для стосунків

Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…

21/05/2025 21:59