Хоча є один прийом, завдяки якому подібні кулінарні осічки більше не повторяться. Потрібно вдатися до допомоги секретного інгредієнта.
Йдеться про лимонний сок. Його потрібно додати на самому початку варіння в холодну воду. На два літри достатньо буде всього половини чайної ложки. пропорції.
Тим же, хто боїться зайвої кислоти, допоможе прийде цукор.
Знадобиться дві чайні ложки на літр води. І в жодному разі коренеплід при варінні не соліть: так він не тільки стане бляклим, а й водянистим.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…