ПОТРІБНІ: 4 склянки пшеничного борошна, яйце, склянка води, олія для прошарку – 3 столові ложки, баранина (м’якоть) – 500 г, ріпчаста цибуля – 150 г, спеції за смаком, олія для смаження.
Фарш. М’якоть баранини пропустити через м’ясорубку і пересмажити з цибулею на олії.
Тісто. З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто. Витримати 30-40 хвилин. Потім розкотити у великі коржі товщиною з міліметр і змастити олією, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і кожен знову розкотити. На розкочене тісто покласти фарш і надати пиріжку будь-якої форми – трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати можна і в духовці, і на сковороді.
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний пиріг.
6 травня в Україні святкують День піхоти Збройних сил України та Міжнародний день без дієт.…
Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку…
Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…
У понеділок, 6 травня, вночі без істотних опадів, удень у північних та західних областях пройдуть…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання…