Домашня енциклопедія

Листкові пиріжки по-таджицькому

ПОТРІБНІ: 4 склянки пшеничного борошна, яйце, склянка води, олія для прошарку – 3 столові ложки, баранина (м’якоть) – 500 г, ріпчаста цибуля – 150 г, спеції за смаком, олія для смаження.

Фарш. М’якоть баранини пропустити через м’ясорубку і пересмажити з цибулею на олії.

Тісто. З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто. Витримати 30-40 хвилин. Потім розкотити у великі коржі товщиною з міліметр і змастити олією, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і кожен знову розкотити. На розкочене тісто покласти фарш і надати пиріжку будь-якої форми – трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати можна і в духовці, і на сковороді.

Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний пиріг.

Новое на сайте

  • Новини
  • Різне

Свята та народні прикмети 6 травня – що не можна робити у Світлий понеділок

6 травня в Україні святкують День піхоти Збройних сил України та Міжнародний день без дієт.…

06/05/2024 06:30
  • Новини

Цю закуску варто приготувати: вона розлітається першою зі столу – швидкий та оригінальний рецепт

Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку…

06/05/2024 05:27
  • Новини

Не вносьте ці добрива на грядки з цибулею: самі залишите себе без урожаю

Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…

05/05/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 6 травня

У понеділок, 6 травня, вночі без істотних опадів, удень у північних та західних областях пройдуть…

05/05/2024 21:55
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 6 травня

Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?

05/05/2024 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 травня: час ухвалення відповідальних рішень

Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання…

05/05/2024 19:59