ПОТРІБНІ: 4 склянки пшеничного борошна, яйце, склянка води, олія для прошарку – 3 столові ложки, баранина (м’якоть) – 500 г, ріпчаста цибуля – 150 г, спеції за смаком, олія для смаження.
Фарш. М’якоть баранини пропустити через м’ясорубку і пересмажити з цибулею на олії.
Тісто. З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто. Витримати 30-40 хвилин. Потім розкотити у великі коржі товщиною з міліметр і змастити олією, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і кожен знову розкотити. На розкочене тісто покласти фарш і надати пиріжку будь-якої форми – трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати можна і в духовці, і на сковороді.
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний пиріг.
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?