ПОТРІБНІ: 4 склянки пшеничного борошна, яйце, склянка води, олія для прошарку – 3 столові ложки, баранина (м’якоть) – 500 г, ріпчаста цибуля – 150 г, спеції за смаком, олія для смаження.
Фарш. М’якоть баранини пропустити через м’ясорубку і пересмажити з цибулею на олії.
Тісто. З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто. Витримати 30-40 хвилин. Потім розкотити у великі коржі товщиною з міліметр і змастити олією, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і кожен знову розкотити. На розкочене тісто покласти фарш і надати пиріжку будь-якої форми – трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати можна і в духовці, і на сковороді.
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний пиріг.
Солодощі – слабкість більшості людей. Шоколад, тістечка та торти миттєво піднімають настрій, але приносять не…
Хто може отримати надбавку до пенсії від 500 до 24 000 грн у 2025 році.…
Накип у чайнику – поширена проблема, яка виникає через жорстку воду. Білий осад не лише…
Спадкування — це перехід майнових прав і обов’язків від померлої особи до її спадкоємців. В…
Лічильник газу — це прилад, який вимірює обсяг спожитого природного газу. Саме за його показаннями…
У разі погіршення погодних умов варто обмежити поїздки та слідкувати за оперативними повідомленнями синоптиків.