Ключові тези:
У складі журавлини є безліч вітамінів, антиоксидантів, бетаїну, пектину та інших речовин. Саме такий багатий склад ягоди сприяє корисним властивостям організму.
Журавлина – джерело вітамінів, особливо взимку. Щоб зберегти її користь надовго, важливо знати, як правильно зберігати журавлину. Ось три простих способи, які допоможуть вам насолоджуватися свіжістю ягід у будь-яку пору року.
Щоб зберегти вітаміни в журавлині, використовуйте один із трьох перевірених способів.
Хранение клюквы не требует особых условий, главное — выбрать подходящий метод.
Читайте також:
Хоча халва прийшла до нас зі Сходу, сьогодні вона давно стала звичною для української кухні.…
У четвер у більшості регіонів України буде суха погода та спокійний день без опадів. Однак…
Короткий перепочинок закінчено, Землю знову чекає серія магнітних бур. Поки що складно сказати, на скільки…
Швидке заряджання стало невід'ємною частиною сучасних смартфонів, але за зручність доводиться платити. Експерти попереджають: прискорені…
Не хочете витрачати багато часу на готування, але хочете поїсти смачно? Спагетті з фрикадельками в…
Чому здоров'я може різко «просісти» у певному віці? Нові дані науки показують: тіло не старіє…