Ключові тези:
Як завжди в нашій скриньці – малі поради, які мають велике значення.
Гіркуватий на смак салат можна вимочити 15-20 хвилин у воді з оцтом. З листя підуть не лише гіркота, а й нітрати.
Якщо ви використовували кавомолку не за призначенням — наприклад, перемелювали спеції і залишився сильний запах, просто «прокрутіть» в ній жменю сирого рису. Він вбере аромат, і сторонній запах зникне.
Якщо влітку на кухні завелися дрібні мошки, поставте поруч із фруктами склянку з водою, оцтом та краплею рідкого мила. Мошок привабить запах, і вони опиняться у пастці.
Щоб качани молодої кукурудзи були соковитими і м’якими, їх не можна переварювати. Залийте їх холодною водою, доведіть до кипіння і варіть ще 7 хвилин. Злийте воду, залийте холодною – і можна подавати.
Якщо вам порадили приймати кукурудзяні приймочки, врахуйте, що їх настій підвищує згортання крові.
Майте на увазі, що не можна їсти недозрілі плоди хурми, тому що в них багато танінів. Ці речовини можуть «склеювати» вміст шлунка, викликаючи утворення неперетравлюваних грудочок, які можуть стати причиною кишкової непрохідності та різкого болю в животі. Також шкідливим є поєднання хурми з молочними білками.
Наші поради:
Середина літа - чудовий час, щоб нарешті завершити розпочате, прислухатися до себе і не забути…
Хочете запастися смачною овочевою закускою на зиму? Спробуйте приготувати кабачкову ікру за простим рецептом: ароматні…
Надіслали неправильні показання лічильника: чи можна виправити ситуацію. У ДПЕК доступно пояснили, як швидко та…
У спекотні дні головний біль – не рідкість. Але якщо це мігрень, біль може бути…
Цього літа пасажиропотік в Україні б'є рекорди — на одне місце у поїзді претендують до…
Щоб продовжувати отримувати пенсії та соціальні виплати в Україні, необхідно передати до ПФУ деякі важливі…