Ключові тези:
Як завжди в нашій скриньці – малі поради, які мають велике значення.
Гіркуватий на смак салат можна вимочити 15-20 хвилин у воді з оцтом. З листя підуть не лише гіркота, а й нітрати.
Якщо ви використовували кавомолку не за призначенням — наприклад, перемелювали спеції і залишився сильний запах, просто «прокрутіть» в ній жменю сирого рису. Він вбере аромат, і сторонній запах зникне.
Якщо влітку на кухні завелися дрібні мошки, поставте поруч із фруктами склянку з водою, оцтом та краплею рідкого мила. Мошок привабить запах, і вони опиняться у пастці.
Щоб качани молодої кукурудзи були соковитими і м’якими, їх не можна переварювати. Залийте їх холодною водою, доведіть до кипіння і варіть ще 7 хвилин. Злийте воду, залийте холодною – і можна подавати.
Якщо вам порадили приймати кукурудзяні приймочки, врахуйте, що їх настій підвищує згортання крові.
Майте на увазі, що не можна їсти недозрілі плоди хурми, тому що в них багато танінів. Ці речовини можуть «склеювати» вміст шлунка, викликаючи утворення неперетравлюваних грудочок, які можуть стати причиною кишкової непрохідності та різкого болю в животі. Також шкідливим є поєднання хурми з молочними білками.
Наші поради:
Пенсіонери можуть онлайн дізнатися, чи зарахував Пенсійний фонд проходження ідентифікації. Як це зробити?
Якісне професійне насіння подарує гарні врожаї та здорові рослини. Тому в першу чергу добротний врожай…
Вторинний ринок електроніки поступово стає повноцінною альтернативою купівлі нових приладів. Побутова техніка б/у дозволяє оснастити…
Синдром дефіциту уваги та гіперактивності традиційно асоціюють із дитячим віком. Проте сучасна медицина дедалі частіше…
Морква – це популярна культура, яку вирощують практично всі, хто має город. Але не всім…
Малосольна та пряна скумбрія – це чудовий варіант для святкового столу. А завдяки цьому рецепту…