Маринована цибуля – чудова добавка до м’яса, салатів, оселедця та овочевих закусок. Вона м’яка, хрустка і не перебиває смак страви. Особливо добра навесні, коли свіжа цибуля втрачає соковитість.
1 частина солі + 1 частина цукру + 2 частини оцту + 3 частини води.
1. Наріжте 1 велику червону цибулину тонкими півкільцями.
2. У 150 мл теплої води розчиніть по 50 г солі та цукру, додайте 100 г оцту.
3. Залийте цибулю, додайте спеції (1 бутон гвоздики, 2 горошини запашного перцю).
4 Залиште на 1-3 години, потім злийте маринад – і можна додавати до будь-яких страв.
ВАЖЛИВО!
Для маринування підійде будь-який оцет, але краще використовувати 6% – яблучний, винний або рисовий.
У 2026 році в Україні змінюються умови виходу на пенсію за віком. Це може стати…
Різдво асоціюється з домашнім затишком й смачною випічкою, але не всі готові проводити години на…
Під час опалювального сезону частина споживачів може отримати грошову компенсацію за спожиту електроенергію. Виплати здійснюють…
Під час вимкнень світла багато людей інстинктивно тягнуться до смартфона. Лікарі пояснюють, чому читання новин…
У сезон холодів багато людей стикаються з втомою та пригніченим настроєм. Лікарі звернули увагу на…
Світова тенденція здешевлення молочної продукції докотилася й до України. Споживачам це вигідно, але що буде…