Маленький секрет: варіть кашу з прочиненою кришкою або використовуйте кришку з паровідводом. Зайва пара буде виходити, і крупа не стане осідати важким шаром на дно – це допоможе уникнути пригорання.
Емальовану каструлю можна врятувати лимонною кислотою.
Щоб відмити темний наліт усередині, залийте в каструлю воду по край і засипте половину або цілий пакетик лимонної кислоти. Орієнтуйтеся на ступінь забруднення.
Прокип’ятіть 15-20 хвилин.
Читайте також:
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…