Маленький секрет: варіть кашу з прочиненою кришкою або використовуйте кришку з паровідводом. Зайва пара буде виходити, і крупа не стане осідати важким шаром на дно – це допоможе уникнути пригорання.
Емальовану каструлю можна врятувати лимонною кислотою.
Щоб відмити темний наліт усередині, залийте в каструлю воду по край і засипте половину або цілий пакетик лимонної кислоти. Орієнтуйтеся на ступінь забруднення.
Прокип’ятіть 15-20 хвилин.
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.