Маленький секрет: варіть кашу з прочиненою кришкою або використовуйте кришку з паровідводом. Зайва пара буде виходити, і крупа не стане осідати важким шаром на дно – це допоможе уникнути пригорання.
Емальовану каструлю можна врятувати лимонною кислотою.
Щоб відмити темний наліт усередині, залийте в каструлю воду по край і засипте половину або цілий пакетик лимонної кислоти. Орієнтуйтеся на ступінь забруднення.
Прокип’ятіть 15-20 хвилин.
Читайте також:
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…