Маленький секрет: варіть кашу з прочиненою кришкою або використовуйте кришку з паровідводом. Зайва пара буде виходити, і крупа не стане осідати важким шаром на дно – це допоможе уникнути пригорання.
Емальовану каструлю можна врятувати лимонною кислотою.
Щоб відмити темний наліт усередині, залийте в каструлю воду по край і засипте половину або цілий пакетик лимонної кислоти. Орієнтуйтеся на ступінь забруднення.
Прокип’ятіть 15-20 хвилин.
Читайте також:
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…
Ранні овочі, різноманітність зелені дають простір для фантазії господарок та експериментів на кухні.