Молодий часник смакує в салатах, з яйцем, сиром, картоплею, борщем. Можна просто нарізати і посипати ним бутерброд. А якщо смак здається занадто різким – обдайте зелень окропом: запах стане м’якшим.
Читайте також:
Кава - це не просто ранковий ритуал, а напій, який щодня обирають мільйони людей по…
Знахідка, про яку можна тільки мріяти. Що приховувала стара сумка?
Пенсійне забезпечення в Україні передбачає не лише основну виплату, а й різноманітні надбавки та доплати.…
Нові правила для власників банківських карток: трекінг платежів і повні дані. Які ще сюрпризи чекають…
Чули про притулок для корів? Що за дурість, – заперечать мені. Бути такого не може:…
Що обіцяють синоптики? 1 жовтня максимальна температура повітря протягом дня становитиме лише +6+10 градусів. У…