Основні причини:
Занадто рідке тісто – млинці тонкі та легко рвуться. Додати трохи борошна.
Занадто густе тісто – млинці прилипають та рвуться. Розбавте теплою рідиною.
Мало яєць – тісто втрачає еластичність. Додайте ще одне яйце.
Багато цукру – карамелізація робить млинці ламкими. Зменште кількість цукру.
Погана сковорода – млинці прилипають. Використовуйте антипригарну або чавунну сковороду.
Також рекомендується:
Змішувати інгредієнти поступово, тісто має бути однорідним.
Дати тісту постояти 30 хвилин – так воно стане еластичнішим.
Добре розігрівати сковороду, а потім зменшувати вогонь.
Змащувати сковороду олією перед кожним млинцем.
Читайте також:
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…
У платіжках за житлово-комунальні послуги з'являються борги, попри оплату. Споживачам пояснили, з чим це пов'язано.
Навіть звичне прасування може стати причиною зіпсованої тканини. Експертка назвала найпоширеніші помилки, яких припускаються під…