Основні причини:
Занадто рідке тісто – млинці тонкі та легко рвуться. Додати трохи борошна.
Занадто густе тісто – млинці прилипають та рвуться. Розбавте теплою рідиною.
Мало яєць – тісто втрачає еластичність. Додайте ще одне яйце.
Багато цукру – карамелізація робить млинці ламкими. Зменште кількість цукру.
Погана сковорода – млинці прилипають. Використовуйте антипригарну або чавунну сковороду.
Також рекомендується:
Змішувати інгредієнти поступово, тісто має бути однорідним.
Дати тісту постояти 30 хвилин – так воно стане еластичнішим.
Добре розігрівати сковороду, а потім зменшувати вогонь.
Змащувати сковороду олією перед кожним млинцем.
Читайте також:
Українців зі «старими» документами на землю так чи інакше зобов’яжуть заплатити за оформлення ділянки. За…
Скільки коштує дах над головою у Європі? Numbeo порівняв ціни на житло для біженців.
Різдвяний піст — це нагода переглянути свій раціон, додати більше овочів, бобових і зменшити частку…
В країні скоро може з'явитися нове релігійне свято і новий вихідний день. Які аргументи авторів…
Громадяни вже почали отримувати грошову допомогу від держави. Хто може претендувати на 6500 грн та…
Законодавство України передбачає штрафні санкції за неправильне використання генераторів. Та чи працюють ці норми зараз,…