Основні причини:
Занадто рідке тісто – млинці тонкі та легко рвуться. Додати трохи борошна.
Занадто густе тісто – млинці прилипають та рвуться. Розбавте теплою рідиною.
Мало яєць – тісто втрачає еластичність. Додайте ще одне яйце.
Багато цукру – карамелізація робить млинці ламкими. Зменште кількість цукру.
Погана сковорода – млинці прилипають. Використовуйте антипригарну або чавунну сковороду.
Також рекомендується:
Змішувати інгредієнти поступово, тісто має бути однорідним.
Дати тісту постояти 30 хвилин – так воно стане еластичнішим.
Добре розігрівати сковороду, а потім зменшувати вогонь.
Змащувати сковороду олією перед кожним млинцем.
Читайте також:
Огірки, посаджені через розсаду, дозволяють зібрати більш ранній врожай. Але досвідчені городники знають, що при…
На всій території нашої країни очікується літній характер погоди з високими температурними показниками та малохмарним…
Магнітні бурі серйозної небезпеки не несуть, але можуть ускладнити життя тим, хто має проблеми зі…
Підвищення температури на планеті може спричинити різке зростання кількості психічних розладів до 2050 року. Вчені…
Колись мертва зона сьогодні дивує життям. На території Чорнобильського заповідника зафіксували найбільше стадо благородних оленів…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…