Основні причини:
Занадто рідке тісто – млинці тонкі та легко рвуться. Додати трохи борошна.
Занадто густе тісто – млинці прилипають та рвуться. Розбавте теплою рідиною.
Мало яєць – тісто втрачає еластичність. Додайте ще одне яйце.
Багато цукру – карамелізація робить млинці ламкими. Зменште кількість цукру.
Погана сковорода – млинці прилипають. Використовуйте антипригарну або чавунну сковороду.
Також рекомендується:
Змішувати інгредієнти поступово, тісто має бути однорідним.
Дати тісту постояти 30 хвилин – так воно стане еластичнішим.
Добре розігрівати сковороду, а потім зменшувати вогонь.
Змащувати сковороду олією перед кожним млинцем.
Читайте також:
Капсули для прання підходять не всім видам одягу. Які речі не можна прати ними?
Вишня – популярна культура в наших садах, вона дає смачні та корисні плоди, які гарні…
4 березня у більшості західних областей очікується ясна погода без опадів, на решті територій мінлива…
Чи будуть геомагнітні хвилювання у цей день та наскільки сильні?
Яка ваша квітка за знаком зодіаку?Квіти, як і люди, мають свій характер та унікальність. Астрологи…
Ви постійно чуєте хруст в суглобах при рухах. Чи варто на це звертати увагу і…