1. Якісний імбир при зламі соковитий, злегка хрумтить і виділяє сильний аромат.
2. Свіжий корінь має золотистий колір і блискучу поверхню.
3. Якщо від імбиру пахне вогкістю або ви помітили цвіль у місцях з’єднання відростків, від покупки краще відмовитися.
4. Свіжий корінь твердий і гладкий. Старий імбир легко впізнати за горбистою поверхнею, потовщеннями і вічками, схожими на картопляні.
5. Що більший корінь і більше в нього відгалужень, то вища концентрація ефірних олій і корисних речовин.
Зберігають імбир у холодильнику. Загорнутий у плівку, імбир зберігає властивості до 3 тижнів. Шкірку зрізають тільки перед використанням. При кімнатній температурі він залишається свіжим не більше 10 днів.
Щоб вироби з тіста не просочувалися жиром, слід смажити на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Корисні поради є ще й тут:
Найбільше підробок трапляється серед банкнот у 100 доларів. Тому фахівці наполегливо рекомендують українцям купувати валюту…
При оплаті за газ може виникнути ситуація, коли гроші споживач сплатив, але компанія їх не…
Українців поважного віку запрошують зареєструватися на нову гуманітарну допомогу. Деякі пенсіонери зможуть отримати допомогу з…
На які доплати та надбавки можуть розраховувати пенсіонери, досягнувши віку 70 років і більше, що…
Частину українців змусять повернути гроші, виплачені на оплату комунальних послуг, назад державі. Стало відомо, кого…
Багато хто вважає, що кориснішої риби ніж лосось немає і бути не може. Але це…