1. Якісний імбир при зламі соковитий, злегка хрумтить і виділяє сильний аромат.
2. Свіжий корінь має золотистий колір і блискучу поверхню.
3. Якщо від імбиру пахне вогкістю або ви помітили цвіль у місцях з’єднання відростків, від покупки краще відмовитися.
4. Свіжий корінь твердий і гладкий. Старий імбир легко впізнати за горбистою поверхнею, потовщеннями і вічками, схожими на картопляні.
5. Що більший корінь і більше в нього відгалужень, то вища концентрація ефірних олій і корисних речовин.
Зберігають імбир у холодильнику. Загорнутий у плівку, імбир зберігає властивості до 3 тижнів. Шкірку зрізають тільки перед використанням. При кімнатній температурі він залишається свіжим не більше 10 днів.
Щоб вироби з тіста не просочувалися жиром, слід смажити на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Корисні поради є ще й тут:
25 років стажу – 10 000 грн. Як працює формула ПФУ та хто може розраховувати…
Економіст вказав на послаблення темпів інфляції та на адаптацію бізнесу до екстремальних умов. Одночасно він…
Навіть у теплому взутті ноги можуть мерзнути, але є простий спосіб утеплити їх без додаткових…
Кому належить право першої черги — і що робити іншим? Юрист пояснив, як ділять спадок…
Якщо хочете зробити швидкий, легкий і неймовірно кремовий торт, спробуйте цей рецепт — результатом точно…
Справжня зимова погода наближається до України — синоптики прогнозують помітне похолодання. До чого готуватися?