1. Якісний імбир при зламі соковитий, злегка хрумтить і виділяє сильний аромат.
2. Свіжий корінь має золотистий колір і блискучу поверхню.
3. Якщо від імбиру пахне вогкістю або ви помітили цвіль у місцях з’єднання відростків, від покупки краще відмовитися.
4. Свіжий корінь твердий і гладкий. Старий імбир легко впізнати за горбистою поверхнею, потовщеннями і вічками, схожими на картопляні.
5. Що більший корінь і більше в нього відгалужень, то вища концентрація ефірних олій і корисних речовин.
Зберігають імбир у холодильнику. Загорнутий у плівку, імбир зберігає властивості до 3 тижнів. Шкірку зрізають тільки перед використанням. При кімнатній температурі він залишається свіжим не більше 10 днів.
Щоб вироби з тіста не просочувалися жиром, слід смажити на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Корисні поради є ще й тут:
Коли припиняється допомога дітям померлого годувальника? Мінімальні державні гарантії для родин у біді.
З віком харчування відіграє вирішальну роль у підтримці здоров'я та довголіття. Однак не всі продукти…
Чому кішка тримається поруч, коли ви хворієте? Науковці розкрили, що стоїть за такою дивною поведінкою.
Як повернути свої гроші, якщо банкомат ПриватБанку не видав готівку. Терміни, правила, поради клієнтам.
Пенсія за вислугу років — це виплата, яку отримують люди певних професій, якщо через характер…
Алгоритм отримання екстрених коштів від УВКБ. Які документи потрібні для оформлення допомоги?