Цінність груші насамперед у тому, що вона низькокалорійна і її можуть вживати люди, які хочуть схуднути.
М’якуш груш має зернисту структуру через так звані кам’янисті клітини, які мають дуже тверду оболонку. Тому при гастритах, колітах сирі груші не рекомендуються.
Також до груш потрібно ставитися з обережністю тим, хто страждає на синдром подразненого кишечника з діареєю. Оскільки в грушах багато вуглеводів, при цукровому діабеті слід віддавати перевагу кисло-солодким сортам.
Працюєте на пенсії й хочете збільшити свої виплати? Дізнайтеся, хто має право на перерахунок пенсії,…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу у межах спеціальної програми підтримки. Кому саме надають…
З 1 липня в Україні запроваджено новий стандарт напруги – 230/400 В. Пояснюємо, як це…
В Україні триває державна програма з підтримки громадян, у межах якої можна було отримати тисячу…
Колишня лікарка з Одеси з понаднормовим стажем у 30 років цікавиться, чи правильно їй перерахували…
Говорити по телефону під час грози може бути небезпечно — але не завжди. Розповідаємо, коли…