Цінність груші насамперед у тому, що вона низькокалорійна і її можуть вживати люди, які хочуть схуднути.
М’якуш груш має зернисту структуру через так звані кам’янисті клітини, які мають дуже тверду оболонку. Тому при гастритах, колітах сирі груші не рекомендуються.
Також до груш потрібно ставитися з обережністю тим, хто страждає на синдром подразненого кишечника з діареєю. Оскільки в грушах багато вуглеводів, при цукровому діабеті слід віддавати перевагу кисло-солодким сортам.
Щоб отримувати пенсію у 2025 році, пенсіонери повинні пройти щорічну ідентифікацію. Кого це стосується та…
Сир часто вкривається пліснявою вже за кілька днів після покупки? Є один перевірений лайфхак, який…
Українська мова давно вийшла за межі України. Вона звучить у різних куточках світу — від…
У Миколаївській області суд зобов’язав жінку повернути 16862 гривні надміру виплаченої субсидії.
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Погода 2 жовтня відрізнятиметься значними температурними контрастами.