Цінність груші насамперед у тому, що вона низькокалорійна і її можуть вживати люди, які хочуть схуднути.
М’якуш груш має зернисту структуру через так звані кам’янисті клітини, які мають дуже тверду оболонку. Тому при гастритах, колітах сирі груші не рекомендуються.
Також до груш потрібно ставитися з обережністю тим, хто страждає на синдром подразненого кишечника з діареєю. Оскільки в грушах багато вуглеводів, при цукровому діабеті слід віддавати перевагу кисло-солодким сортам.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мігрень має «біологічний годинник» — порушення сну можуть його запускати. Дослідники підтвердили: сон — ключовий…
Європейський Союз готує екологічну революцію на дорогах — дизельні авто віком понад 10 років можуть…
Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…
Ринок праці України залишається динамічним — лише за перші чотири місяці 2025 року через Службу…
Кабінет Міністрів затвердив документи, що дозволяють українцям зарахувати трудовий стаж, набутий до 1992 року в…