Цінність груші насамперед у тому, що вона низькокалорійна і її можуть вживати люди, які хочуть схуднути.
М’якуш груш має зернисту структуру через так звані кам’янисті клітини, які мають дуже тверду оболонку. Тому при гастритах, колітах сирі груші не рекомендуються.
Також до груш потрібно ставитися з обережністю тим, хто страждає на синдром подразненого кишечника з діареєю. Оскільки в грушах багато вуглеводів, при цукровому діабеті слід віддавати перевагу кисло-солодким сортам.
Кожна людина бачить сни, і нерідко намагаємося розібратися з ними. З погляду психології сон як…
Бензопили Vitals — це один із найкращих варіантів на ринку України, який поєднує високу якість,…
Про те, що життя швидкоплинне, починаєш розуміти тільки з віком. Як уповільнити старіння?
Від початку війни на сході України та у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії у 2022…
Запалення лицьового нерва - досить поширене і хворобливе неприємне явище. Як допомогти собі?
Килими – невід'ємна частина домашнього інтер'єру. Вони створюють комфорт, тепло, затишок. Але оскільки килими -…