Щоб в сушених яблуках не завелася моль, уважно огляньте всі часточки, відбраковуючи зіпсовані, а потім просушіть їх у духовці при температурі 60-80 градусів приблизно півгодини. Зберігайте сушені яблука в герметично закритій скляній посудині, поклавши під кришкою паперову серветку.
Завжди читайте склад продуктів. На упаковках продуктів часто пишуть – «Без ГМО» та «Натуральний». Але це не означає, що вони містять лише корисні компоненти. Важливо читати весь склад продукту. Якщо ви бачите багато незнайомих і назв, що найважче читаються, краще не купувати такий продукт.
Щоб листя залишалися свіжими тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та обгорніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет, і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Вас також можуть зацікавити новини:
Скарбничка корисних порад: варимо прозорий суп, позбавляємося молі і зберігаємо гарний букет
Скарбничка корисних порад: як повернути свіжість потертим речам, скільки можна зберігати олію
Скарбничка корисних порад: прибираємо кухню, підбираємо спеції, зміцнюємо волосся
Субсидію на оплату комуналки отримують багато українців, але трапляються випадки, коли субсидію доведеться повернути. Що…
До редакції звернулася читачка зі статусом дитина війни. Попри те, що закон гарантує цій категорії…
Атмосферні фронти йдуть з північного заходу. Якою буде погода 9 грудня в регіонах країни?
Зростання сонячної активності триває. Чи вплине буря G2 у вівторок на здоров'я?
Методи аферистів стають все більш витонченими. Як розпізнати небезпечний номер?
Українців зі «старими» документами на землю так чи інакше зобов’яжуть заплатити за оформлення ділянки. За…