Щоб в сушених яблуках не завелася моль, уважно огляньте всі часточки, відбраковуючи зіпсовані, а потім просушіть їх у духовці при температурі 60-80 градусів приблизно півгодини. Зберігайте сушені яблука в герметично закритій скляній посудині, поклавши під кришкою паперову серветку.
Завжди читайте склад продуктів. На упаковках продуктів часто пишуть – «Без ГМО» та «Натуральний». Але це не означає, що вони містять лише корисні компоненти. Важливо читати весь склад продукту. Якщо ви бачите багато незнайомих і назв, що найважче читаються, краще не купувати такий продукт.
Щоб листя залишалися свіжими тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та обгорніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет, і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Вас також можуть зацікавити новини:
Скарбничка корисних порад: варимо прозорий суп, позбавляємося молі і зберігаємо гарний букет
Скарбничка корисних порад: як повернути свіжість потертим речам, скільки можна зберігати олію
Скарбничка корисних порад: прибираємо кухню, підбираємо спеції, зміцнюємо волосся
Вночі російські війська знову атакували мирні населені пункти України, є наслідки. На фронті ситуація залишається…
Громадяни пенсійного віку переконують відмовитися від пенсій. З чим це пов'язано.
Вдалий силует, стильний крій, річ пасує до фігури. Але іноді всі ці переваги можуть зійти…
19 вересня в Україні відзначають День народження смайлика. Християни вшановують пам'ять святих мучеників Трохим, Саватія,…
З яблук можна приготувати безліч найсмачніших пирогів, але цей рецепт – щось нове та незвичайне.…
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…