Щоб в сушених яблуках не завелася моль, уважно огляньте всі часточки, відбраковуючи зіпсовані, а потім просушіть їх у духовці при температурі 60-80 градусів приблизно півгодини. Зберігайте сушені яблука в герметично закритій скляній посудині, поклавши під кришкою паперову серветку.
Завжди читайте склад продуктів. На упаковках продуктів часто пишуть – «Без ГМО» та «Натуральний». Але це не означає, що вони містять лише корисні компоненти. Важливо читати весь склад продукту. Якщо ви бачите багато незнайомих і назв, що найважче читаються, краще не купувати такий продукт.
Щоб листя залишалися свіжими тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та обгорніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет, і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Вас також можуть зацікавити новини:
Скарбничка корисних порад: варимо прозорий суп, позбавляємося молі і зберігаємо гарний букет
Скарбничка корисних порад: як повернути свіжість потертим речам, скільки можна зберігати олію
Скарбничка корисних порад: прибираємо кухню, підбираємо спеції, зміцнюємо волосся
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…
Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…