Щоб в сушених яблуках не завелася моль, уважно огляньте всі часточки, відбраковуючи зіпсовані, а потім просушіть їх у духовці при температурі 60-80 градусів приблизно півгодини. Зберігайте сушені яблука в герметично закритій скляній посудині, поклавши під кришкою паперову серветку.
Завжди читайте склад продуктів. На упаковках продуктів часто пишуть – «Без ГМО» та «Натуральний». Але це не означає, що вони містять лише корисні компоненти. Важливо читати весь склад продукту. Якщо ви бачите багато незнайомих і назв, що найважче читаються, краще не купувати такий продукт.
Щоб листя залишалися свіжими тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та обгорніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет, і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Вас також можуть зацікавити новини:
Скарбничка корисних порад: варимо прозорий суп, позбавляємося молі і зберігаємо гарний букет
Скарбничка корисних порад: як повернути свіжість потертим речам, скільки можна зберігати олію
Скарбничка корисних порад: прибираємо кухню, підбираємо спеції, зміцнюємо волосся
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…