Щоб в сушених яблуках не завелася моль, уважно огляньте всі часточки, відбраковуючи зіпсовані, а потім просушіть їх у духовці при температурі 60-80 градусів приблизно півгодини. Зберігайте сушені яблука в герметично закритій скляній посудині, поклавши під кришкою паперову серветку.
Завжди читайте склад продуктів. На упаковках продуктів часто пишуть – «Без ГМО» та «Натуральний». Але це не означає, що вони містять лише корисні компоненти. Важливо читати весь склад продукту. Якщо ви бачите багато незнайомих і назв, що найважче читаються, краще не купувати такий продукт.
Щоб листя залишалися свіжими тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та обгорніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет, і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Вас також можуть зацікавити новини:
Скарбничка корисних порад: варимо прозорий суп, позбавляємося молі і зберігаємо гарний букет
Скарбничка корисних порад: як повернути свіжість потертим речам, скільки можна зберігати олію
Скарбничка корисних порад: прибираємо кухню, підбираємо спеції, зміцнюємо волосся
У четвер в Україні буде тепло, кажуть метеорологи. Лише на північному сході буде свіжішим -…
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Виноград - це чудовий осінній продукт, який варто включати до раціону для підтримки здоров'я в…
Уявіть, що вам постійно говорять: «Ти забуваєш усе підряд», «Цього не було». На перший погляд,…
Виплати біженцям з України до водної з країн ЄС продовжаться як мінімум до 2027 року:…
Якщо любите голубці, але не хочете возитися з капустяним листям - цей рецепт для вас.…