Статті

Гостро-солодкий соус до м’яса – паличка-виручалочка у будь-якій несподіваній ситуації

Гостро-солодкий соус до м’яса

Інгредієнти

Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.

Приготування

  • Болгарський перець почистити, гострий перець обрізати, але залишити насіння.
  • Перемолоти їх через м’ясорубку.
  • Додати сіль і цукор, залишити на 10 хвилин.
  • Додати воду і оцет. Поставити каструлю на плиту і варити 15 хвилин з моменту закипання.
  • Воду змішати з крохмалем, влити в киплячу суміш і варити ще 2-3 хвилини.
  • Розлити по стерильних банках, укутати й залишити до повного охолодження.

Спробуйте приготувати за нашими порадами:

Яблучний соус до м’яса. 

Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.

Новое на сайте

  • Новини

Кекси можуть бути не тільки солодкими: приготуйте ситні яєчні кекси із зеленню

Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…

21/05/2025 18:19
  • Новини

“Дія” стає платною: які послуги і для кого коштуватимуть гроші вже з червня

З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги

21/05/2025 17:40
  • Новини

В Україні почали перевіряти оголошення про роботу: хто постраждає

Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.

21/05/2025 16:25
  • Новини

Чому в’януть і жовтіють помідори – ось чим треба полити рослини

Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…

21/05/2025 15:18
  • Новини

Кекс «П’ятихвилинка»: готуємо ідеальний десерт за мінімум часу

Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…

21/05/2025 14:35
  • Статті

5 речей, які ти не знала про історію жіночих кедів

За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…

21/05/2025 13:57