Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.
Спробуйте приготувати за нашими порадами:
Яблучний соус до м’яса.
Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…
Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…