Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.
Спробуйте приготувати за нашими порадами:
Яблучний соус до м’яса.
Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…
Квашена капуста — проста, недорога та дуже корисна заготівля, але інколи навіть досвідченим господиням вона…
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?