Статті

Гостро-солодкий соус до м’яса – паличка-виручалочка у будь-якій несподіваній ситуації

Гостро-солодкий соус до м’яса

Інгредієнти

Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.

Приготування

  • Болгарський перець почистити, гострий перець обрізати, але залишити насіння.
  • Перемолоти їх через м’ясорубку.
  • Додати сіль і цукор, залишити на 10 хвилин.
  • Додати воду і оцет. Поставити каструлю на плиту і варити 15 хвилин з моменту закипання.
  • Воду змішати з крохмалем, влити в киплячу суміш і варити ще 2-3 хвилини.
  • Розлити по стерильних банках, укутати й залишити до повного охолодження.

Спробуйте приготувати за нашими порадами:

Яблучний соус до м’яса. 

Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 7 липня

7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.

06/07/2025 22:36
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 7 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/07/2025 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень із 7 по 13 липня: світ змінює мову, і нам важливо навчитися говорити нею

Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…

06/07/2025 20:42
  • Новини

Смачний, корисний, освіжаючий десерт – найкраще, що можна придумати у спекотні літні дні

Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…

06/07/2025 19:48
  • Статті

Чому важливо молитися святим: уроки православної традиції

У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…

06/07/2025 18:56
  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59