Статті

Гостро-солодкий соус до м’яса – паличка-виручалочка у будь-якій несподіваній ситуації

Гостро-солодкий соус до м’яса

Інгредієнти

Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.

Приготування

  • Болгарський перець почистити, гострий перець обрізати, але залишити насіння.
  • Перемолоти їх через м’ясорубку.
  • Додати сіль і цукор, залишити на 10 хвилин.
  • Додати воду і оцет. Поставити каструлю на плиту і варити 15 хвилин з моменту закипання.
  • Воду змішати з крохмалем, влити в киплячу суміш і варити ще 2-3 хвилини.
  • Розлити по стерильних банках, укутати й залишити до повного охолодження.

Спробуйте приготувати за нашими порадами:

Яблучний соус до м’яса. 

Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: секрети, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49