Для тіста: борошно – 3 склянки, цукор – ¾ склянки, розпушувач – 2 чайні ложки, масло вершкове охолоджене – 100 грамів, яйця – 2 штуки, молоко – 3 столові ложки, цедра лимона – ½ чайної ложки, дрібка солі, ваніль – 1 чайна ложка.
Для начинки: очищені від кісточок і розділені на половинки сливи – 500 грамів, цукор – 1 склянка, борошно – 1/4 склянки, кориця – 1 чайна ложка, мускатний горіх – 1/2 чайної ложки.
Випікати пиріг в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів 45-60 хвилин.
Вам буде корисно:
Запашна домашня випічка з ароматом лимона: цей кекс стане улюбленими ласощами до чаю
Ідеальна випічка без клопоту: розкриваємо таємниці кондитерів
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…