Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять найсмачніші оригінальні страви.
Террин — це десерт (холодна або заливна страва), який готують у формі з високими боками. Страва може бути як солодкою, так і солоною.
Кавун — 500 грамів, сливи — 200 грамів, виноград — 200 грамів, апельсиновий сік — 1/2 склянки, желатин — 15 грамів, цукор — 2 столові ложки.
Перед подачею акуратно витягти террин із форми і нарізати на порції.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…