Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять найсмачніші оригінальні страви.
Террин — це десерт (холодна або заливна страва), який готують у формі з високими боками. Страва може бути як солодкою, так і солоною.
Кавун — 500 грамів, сливи — 200 грамів, виноград — 200 грамів, апельсиновий сік — 1/2 склянки, желатин — 15 грамів, цукор — 2 столові ложки.
Перед подачею акуратно витягти террин із форми і нарізати на порції.
Частина українців, у тому числі особи пенсійного віку, з жовтня мають право на отримання нових…
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…