Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять найсмачніші оригінальні страви.
Террин — це десерт (холодна або заливна страва), який готують у формі з високими боками. Страва може бути як солодкою, так і солоною.
Кавун — 500 грамів, сливи — 200 грамів, виноград — 200 грамів, апельсиновий сік — 1/2 склянки, желатин — 15 грамів, цукор — 2 столові ложки.
Перед подачею акуратно витягти террин із форми і нарізати на порції.
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.