«Перці — 4-6 штук, яловичий фарш — 250 грамів, рис — 1 чашка (незварений), цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, томатний соус — 1 банка (400 г), паприка — 1 чайна ложка, сушений орегано — 1 чайна ложка, сіль і чорний перець — за смаком, рослинна олія — 2 столові ложки, вода або бульйон — 1/2 чашки.
За бажанням посипаними свіжою зеленню.
Ілля Миколайович, м. Біла Церква»
Читайте також:
Літнє меню: молода фарширована картопля – фаворит смаку.
Рецепт дня: фаршировані помідори з грибами.
Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.
В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…