«Перці — 4-6 штук, яловичий фарш — 250 грамів, рис — 1 чашка (незварений), цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, томатний соус — 1 банка (400 г), паприка — 1 чайна ложка, сушений орегано — 1 чайна ложка, сіль і чорний перець — за смаком, рослинна олія — 2 столові ложки, вода або бульйон — 1/2 чашки.
За бажанням посипаними свіжою зеленню.
Ілля Миколайович, м. Біла Церква»
Читайте також:
Літнє меню: молода фарширована картопля – фаворит смаку.
Рецепт дня: фаршировані помідори з грибами.
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…