«Перці — 4-6 штук, яловичий фарш — 250 грамів, рис — 1 чашка (незварений), цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, томатний соус — 1 банка (400 г), паприка — 1 чайна ложка, сушений орегано — 1 чайна ложка, сіль і чорний перець — за смаком, рослинна олія — 2 столові ложки, вода або бульйон — 1/2 чашки.
За бажанням посипаними свіжою зеленню.
Ілля Миколайович, м. Біла Церква»
Читайте також:
Літнє меню: молода фарширована картопля – фаворит смаку.
Рецепт дня: фаршировані помідори з грибами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…