Галета – це ніжний та хрумкий пиріг із рубаного тіста. Начинка може бути найрізноманітнішою – від фруктів, ягід та горіхів до овочів, зелені та сиру.
Можна використовувати лише половину тесту, а решту заморозити. Тісто чудово зберігається у морозильній камері до 3-х місяців. Для розморожування – перекласти тісто в холодильник за 12-24 години.
Раніше ми розповідали про найсмачніший джем з абрикосів із секретним компонентом – такі ласощі ви будете їсти ложками.
Галета з абрикосами за нашим рецептом вийде настільки смачною, що вам неодмінно захочеться приготувати такий пиріг ще не раз, щоб насолодитися соковитим та ароматним десертом. І готується вона досить просто та швидко.
Вибирайте для галети зрілі, але ще не перестигли абрикоси, щоб вони зберегли форму в процесі випікання.
Борошно – 2 склянки, цукор – 3 столові ложки, йогурт або сметана – 3 столові ложки, вершкове масло – 120 грамів, розпушувач для тіста – 1 чайна ложка, яйце – 1 штука, щіпка солі, абрикоси – 20 штук, крохмаль – 1 столова ложка, цукор – 2-3 столові ложки для абрикосів, горіхи – за смаком.
Далі підготувати абрикоси: помити, вийняти кісточки, розділити на половинки, присипати цукром.
Здивуйте своїх рідних та гостей незвичайним салатом, який нагадує один з головних символів Великодня. Але…
Не всі українці знають, але окрум субсидій і пільг можна отримати ще одну грошову допомогу…
У Центрі комунального сервісу повідомили, у кого зі споживачів не приймуть показання лічильників. Що треба…
Юристка роз'яснює, які пільги гарантує держава українцям, які мають інвалідність та продовжують працювати.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомого благодійного фонду. Як подати заявку на виплати.
Часто при покупці бананів на їхній шкірці можна побачити коричневі або навіть чорні плями. Одні…