Різноманітні страви з баклажану дуже полюбляють у спекотних східних країнах. Синій овоч запікають з сиром, його маринують у соусі або роблять дуже смачну намазку на хліб.
Баклажани — 1 кілограм, лимонний сік — 4 чайні ложки, мед — 3 чайні ложки, часник — 2-3 зубчики, олія — 3-4 столові ложки, сіль, перець, кріп — за смаком.
Далі приготувати соус.
Перекласти баклажани на блюдо, полити зверху соусом, посипати посіченою зеленню і залишити на 30 хвилин.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.