Нещодавна ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Найчастіше при запіканні риби використовують часник та лимонний сік. Але кулінари радять використовувати й інші спеції: розмарин і чебрець, паприку та кумін. Особливо смачною виходить запечена риба з імбиром і соєвим соусом.
Готову рибу подайте з картопляним пюре або овочевим гарніром.
Свіжу або розморожену рибу промийте, обсушіть паперовим рушником і збризкайте лимонним соком, посипте сіллю та перцем.
Замість панірувальних сухарів можна використовувати подрібнені горіхи, насіння льону, мелені вівсяні пластівці, кунжут, кукурудзяні пластівці.
Рибу треба смажити відразу після панірування, інакше вона вбере вологу з риби, не буде хрумкою і може відвалитися в процесі смаження.
Після кількох днів підвищеної сонячної активності геомагнітна обстановка на Землі поступово стабілізується. Втім, науковці застерігають:…
Правильний вибір матеріалу для підлоги відіграє ключову роль у будь-якому комерційному просторі. Покриття має витримувати…
З початку 2026 року в Україні стартує нова державна програма підтримки громадян віком від 40…
Фінансова нестабільність змушує українців по-новому дивитися на особисті заощадження. Експерти радять заздалегідь подбати про резерв,…
Січень традиційно відкриває рік великою кількістю важливих дат — від релігійних свят за новоюліанським і…
У січні 2026 року в Україні діятиме воєнний стан і загальна мобілізація. Одночасно закон визначає…