Нещодавна ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Найчастіше при запіканні риби використовують часник та лимонний сік. Але кулінари радять використовувати й інші спеції: розмарин і чебрець, паприку та кумін. Особливо смачною виходить запечена риба з імбиром і соєвим соусом.
Готову рибу подайте з картопляним пюре або овочевим гарніром.
Свіжу або розморожену рибу промийте, обсушіть паперовим рушником і збризкайте лимонним соком, посипте сіллю та перцем.
Замість панірувальних сухарів можна використовувати подрібнені горіхи, насіння льону, мелені вівсяні пластівці, кунжут, кукурудзяні пластівці.
Рибу треба смажити відразу після панірування, інакше вона вбере вологу з риби, не буде хрумкою і може відвалитися в процесі смаження.
Ці харчові відходи більшість людей викидає. Але городникам цього робити не варто – безкоштовно отримаєте…
“Ми будемо відновлювати те, що вони руйнують”. Президент розповів про енергетику, опалення та з чим…
Не маєте часу на складну випічку? Приготуйте кавовий торт без духовки! Усього 15 хвилин —…
Соціальний договір замість хаосу у виплатах. Що задумали в Мінсоцполітики?
Навіть власний паркан може обернутися штрафом. В Україні діють чіткі норми щодо його розміщення, висоти…
Кабінет Міністрів України спростив порядок отримання компенсації за пошкоджене чи зруйноване в результаті бойових дій…