Нещодавна ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Найчастіше при запіканні риби використовують часник та лимонний сік. Але кулінари радять використовувати й інші спеції: розмарин і чебрець, паприку та кумін. Особливо смачною виходить запечена риба з імбиром і соєвим соусом.
Готову рибу подайте з картопляним пюре або овочевим гарніром.
Свіжу або розморожену рибу промийте, обсушіть паперовим рушником і збризкайте лимонним соком, посипте сіллю та перцем.
Замість панірувальних сухарів можна використовувати подрібнені горіхи, насіння льону, мелені вівсяні пластівці, кунжут, кукурудзяні пластівці.
Рибу треба смажити відразу після панірування, інакше вона вбере вологу з риби, не буде хрумкою і може відвалитися в процесі смаження.
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…
Українцям почали надходити нові рахунки за газ — розповідаємо, хто їх отримає та як правильно…
У липні частина українців матиме можливість отримати додаткові виплати від ООН у розмірі до 3250…