Нещодавна ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Найчастіше при запіканні риби використовують часник та лимонний сік. Але кулінари радять використовувати й інші спеції: розмарин і чебрець, паприку та кумін. Особливо смачною виходить запечена риба з імбиром і соєвим соусом.
Готову рибу подайте з картопляним пюре або овочевим гарніром.
Свіжу або розморожену рибу промийте, обсушіть паперовим рушником і збризкайте лимонним соком, посипте сіллю та перцем.
Замість панірувальних сухарів можна використовувати подрібнені горіхи, насіння льону, мелені вівсяні пластівці, кунжут, кукурудзяні пластівці.
Рибу треба смажити відразу після панірування, інакше вона вбере вологу з риби, не буде хрумкою і може відвалитися в процесі смаження.
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…