Понеділок, 16 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСам собі чоботар: як відремонтувати в’єтнамки

Сам собі чоботар: як відремонтувати в’єтнамки

Этот материал также доступен на русском языке
Влітку хочеться носити якомога більш відкрите взуття. Не дивно, що в’єтнамки полюбилися людям різного віку. Вони майже не відчуваються на нозі та легко миються.

Нескладні пошкодження можна полагодити самотужки.

  • Якщо кріплення в’єтнамок погано тримаються і постійно витягуються з підошви, їх можна закріпити, зменшивши отвір. Достатньо вирізати диск з отвором посередині, який буде затримувати кріплення. Використати можна тонку гуму або навіть частину пластикової пляшки.
  • Коли кріплення відірвалося зовсім, його можна пришити міцною ниткою. Якщо такий елемент загубився, його замінить звичайний ґудзик. Врахуйте діаметр, аби нове кріплення трималося міцно.
  • У випадку, коли ремонт неможливий, а іншої пари взуття немає, замість гумових лямок можна зробити тканинні з будь-якого підходящого полотна. Просто зав’яжіть вузлики у місцях кріплень, і ви зможете дійти до дому чи магазину.

Іноді такі прийоми дозволяють значно подовжити життя улюбленій парі взуття. Але навіть якщо ремонт не виявиться довговічним, він може врятувати ситуацію на кілька годин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні