П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБажаєте делікатес – приготуйте по-чорноморськи мойву: сковорідку мити навіть не доведеться

Бажаєте делікатес – приготуйте по-чорноморськи мойву: сковорідку мити навіть не доведеться

Этот материал также доступен на русском языке
Здавалося б, що можна приготувати з усім звичної чергової дешевої мойви? Але якщо прикласти фантазію та вміння, ви потішите домашніх новим кулінарним шедевром.

Мойва, тушкована з цибулею

Інгредієнти

«Мойва – 200 грамів, цибуля – 1 штука, сметана – 2 столові ложки, молоко – 100 мілілітрів, олія – 2 столові ложки, сіль і спеції – за смаком.

Приготування

Якщо риба морожена, тоді треба розморозити її при кімнатній температурі.

  • Мойву помити і обсушити. Рибу можна не чистити.
  • Цибулю дрібно нарізати. У розігріту сковорідку влити олію і обсмажити цибулю до прозорості.
  • Потім викласти мойву і смажити її разом із цибулею на невеликому вогні 5-7 хвилин.
  • Окремо змішати молоко та сметану. Додати сіль та спеції і добре перемішати.
  • Залити рибу соусом, довести до кипіння і тушкувати під кришкою на невеликому вогні ще 2-3 хвилини.

Щоб риба не розвалювалася під час приготування, не треба часто її перемішувати.»

Микола Віталійович, м. Чорноморськ

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні