Вівторок, 16 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПиріг з капустою в духовці – для тих, кому не хочеться довго...

Пиріг з капустою в духовці – для тих, кому не хочеться довго стояти на кухні

Этот материал также доступен на русском языке
Особливість нашого пирога в тому, що пекти його влітку переважнише з молодою капустою.

Пиріг з капустою в духовці

Що може бути краще за пишний ароматний капустяний пиріг? Тільки пиріг, приготованої з ніжною та соковитою молодою капустою! Його смак дійсно дуже відрізняється від звичайного, з тієї білокачанної, яку можна купити в будь-яку пору року, тому не пропустіть час і приготуйте цю випічку влітку. Відмінну компанію молодій капусті складуть зелена цибуля, петрушка та кріп: вони наділять страву особливою свіжістю та ароматом.

Інгредієнти

«Капуста – 500 грамів, борошно – 1 склянка, яйця – 3 штуки, сіль – 0,5 чайної ложки, розпушувач – 0,7 чайної ложки, вершкове масло – 100 грамів, сметана (можна кефір) – 250 грамів, цукор – 0,5 склянки, кунжут – 2 чайні ложки, сіль – за смаком.

Приготування

  • Капусту нашаткувати, посолити і перетерти.
  • Змішати яйця та сметану.
  • Додати м’яке вершкове масло, цукор, сіль і розпушувач і перемішати.
  • Додати ці інгредієнти в чашу з борошном.
  • Перемішати тісто до стану густої сметани.
  • Змастити форму маслом, викласти туди половину тіста.
  • Капусту віджати і викласти її на тісто, залити рештою тіста.
  • Розігріти духовку до 180-200 градусів.

Поставити форму з тістом і випікати хвилин 20-30. У міру запікання зменшити газ.»

Ганна Іванівна, Полтавська обл.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні