У процесі в’ялення вишня втрачає менше корисних властивостей, ніж при варінні. В’ялену вишню можна використовувати для десертів, пирогів, пасок або просто смакувати з чаєм.
На 1 кг вишні необхідно взяти 200 г цукру.
Помийте вишню і витягніть кісточки.
Трохи відіжміть ягоди і злийте сік. Його можна використовувати для приготування мусу або вишневого десерту.
Засипте вишню цукром і зачекайте, щоб утворився сироп.
На маленькому вогні доведіть вишні в сиропі до кипіння.
Вийміть вишні й залиште сироп і окремо вишні остигати на 6-12 годин.
Прокип’ятіть сироп 10 хвилин, додайте вишні, нехай перекипить.
Вийміть вишні на друшляк, щоб вони добре стекли.
Розкладіть ягоди на пергаментному папері. Дайте їм просохнути кілька годин.
Після цього сушіть у духовці при температурі 80-90 градусів протягом кількох годин. Вишня має випарувати всю вологу, але залишатися пружною.
ВАЖЛИВО! Не підвищуйте температуру в духовці. Не треба прискорювати процес, це може лише зашкодити.
Готові в’ялені вишні треба помістити у скляну банку або полотняний мішечок. Зберігати у темному прохолодному приміщенні або холодильнику, якщо ви збираєтеся використовувати їх найближчим часом.
Всього один інгредієнт може покращити дію звичного шампуню та сприяти відрощуванню густого волосся.
Розгляньмо категорії, яким обов'язково потрібно реєструватися платником ПДВ. Та які дані й документи потрібні.
6 жовтня очікуються дощі у більшості центральних, західних та північних областях України, у східних та…
Якою сили будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ароматизація просторів - це не тільки спосіб покращити атмосферу та усунути неприємні запахи, але й…
Вихід на пенсію повинен бути тоді, коли ви нарешті подорожуєте, проводите час із сім'єю та…