Макаронні вироби – «спіральки» або «бантики» з твердих сортів пшениці – 200 г, цибуля ріпчаста – 3 шт., печериці – 500 г, консервована кукурудза – 1 банка, імбир свіжий – шматочок 2 см.
Макарони відварити і промити. Цибулю нарізати півкільцями. Гриби нарізати невеликими часточками.
Обсмажити гриби з цибулею. На останній стадії готовності грибів додати кукурудзу.
Імбир почистити, подрібнити (краще у блендері з невеликою кількістю води).
Змішати макарони з грибами, цибулею та кукурудзою в каструлі, додати імбир. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
За бажанням, імбир можна замінити на соєвий соус.
Драники люблять усі — а що коли приготувати їх незвичайно?
Овочеві “гойдалки”. Що дешевшає, а що дорожчає на фермерському ринку продуктів.
Служили в армії чи поліції? Пенсійний фонд України роз'яснює, як ваша служба зараховується до страхового…
Українці зможуть швидше отримувати свої кошти після краху банку. Фонд гарантувань вкладів скоротив час повернення…
Багато хто вважає, що з виходом на пенсію робота закінчується. Але ж це міф. Закон…
Обманюємо самі себе. Лікарка розповіла, чому краще обмежити вживання солі з грубими кристалами.