Макаронні вироби – «спіральки» або «бантики» з твердих сортів пшениці – 200 г, цибуля ріпчаста – 3 шт., печериці – 500 г, консервована кукурудза – 1 банка, імбир свіжий – шматочок 2 см.
Макарони відварити і промити. Цибулю нарізати півкільцями. Гриби нарізати невеликими часточками.
Обсмажити гриби з цибулею. На останній стадії готовності грибів додати кукурудзу.
Імбир почистити, подрібнити (краще у блендері з невеликою кількістю води).
Змішати макарони з грибами, цибулею та кукурудзою в каструлі, додати імбир. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
За бажанням, імбир можна замінити на соєвий соус.
Класична кабачкова ікра на зиму – це не просто смачна закуска, а справжній кулінарний символ…
У 2025 році юридичне підтвердження права власності на нерухомість – це не просто формальність, а…
9 липня очікується погода без опадів на всій території України, крім Вінниччини та Житомирщини.
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Блогер з України порівняв вартість базових продуктів у супермаркетах Італії та України. Підсумок здивував не…
Пенсіонерам варто поквапитися: з 1 жовтня виплати буде припинено, якщо не пройти обов'язкової ідентифікації. Що…