Макаронні вироби – «спіральки» або «бантики» з твердих сортів пшениці – 200 г, цибуля ріпчаста – 3 шт., печериці – 500 г, консервована кукурудза – 1 банка, імбир свіжий – шматочок 2 см.
Макарони відварити і промити. Цибулю нарізати півкільцями. Гриби нарізати невеликими часточками.
Обсмажити гриби з цибулею. На останній стадії готовності грибів додати кукурудзу.
Імбир почистити, подрібнити (краще у блендері з невеликою кількістю води).
Змішати макарони з грибами, цибулею та кукурудзою в каструлі, додати імбир. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
За бажанням, імбир можна замінити на соєвий соус.
Пенсія у зв’язку з втратою годувальника призначається членам сім’ї військовослужбовця, який помер або загинув за…
Заповіт дозволяє не лише передати майно, а й визначити правила його отримання. Юрист пояснив, які…
Ці вареники готують на особливому тісті, заввдяки саме йому вони виходять ніжними та дуже ситними.…
Кондиціонери з функцією обігріву - це зручне рішення для підтримки комфортної температури в будинку в…
Вибір велосипеда в Україні стає дедалі складнішим через різноманітність моделей. Щоб катання було комфортним і…
Погода в Україні поступово стабілізується після періоду опадів. Уже у вівторок синоптики прогнозують сухіший день…