Візьміть 1 кг часнику, 600 мл води, 4 столові ложки цукру, 7 горошин чорного перцю, 10 бутонів гвоздики (приправа), 3 столові ложки оцту і 2 столові ложки солі.
Візьміть чисті банки ємністю 0,5 л.
Часник буде готовий за 2 місяці.
Ми також розповідали, як зробити малосольні огірки смачними та хрусткими – секретний рецепт із незвичайним компонентом
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…
Ощадбанк виступив з новими роз'ясненнями щодо умов обслуговування клієнтів, у тому числі переселенців та пенсіонерів.…