Візьміть 1 кг часнику, 600 мл води, 4 столові ложки цукру, 7 горошин чорного перцю, 10 бутонів гвоздики (приправа), 3 столові ложки оцту і 2 столові ложки солі.
Візьміть чисті банки ємністю 0,5 л.
Часник буде готовий за 2 місяці.
Ми також розповідали, як зробити малосольні огірки смачними та хрусткими – секретний рецепт із незвичайним компонентом
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…