Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжний кокосовий пиріг на кефірі - і крихти не залишиться на столі

Ніжний кокосовий пиріг на кефірі – і крихти не залишиться на столі

Этот материал также доступен на русском языке
Він схожий на ніжну невагому хмару. Завдяки вершковому просоченню пиріг виходить максимально ніжним та соковитим. Він сподобається всім любителям кокосової випічки.

Кокосовий пиріг на кефірі

Кокосовий пиріг на кефірі дуже смачний: зверху рум’яна скоринка з кокосової стружки, а всередині – м’який та повітряний, із приємним кокосовим смаком та ароматом!

Інгредієнти:

Кефір – 250 мл, цукор – 250 г, борошно – 240 г, розпушувач – 1 чайна ложка, ванільний цукор – 10 г, сіль – 0,25 чайної ложки, яйце – 1 шт., кокосова стружка.

Як готувати

  • У миску влити кефір, всипати 100 г цукру і вбити яйце. Злегка збити вінчиком до однорідності. Всипати ванільний цукор та сіль і знову перемішати.

  • Просіяти в кефірну суміш борошно, додати розпушувач для тіста і перемішати за допомогою ручного вінчика до однорідної маси.

  • У глибоку посудину всипати кокосову стружку, додати решту цукру і добре перемішати.

  • Застелити дно форми для випікання пергаментом, змастити її боки соняшниковою олією, викласти у форму тісто і акуратно розрівняти.

  • Посипати верх пирога кокосово-цукровою сумішшю, рівномірно розподіляючи її, і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

  • Потім накрити пиріг фольгою і помістити в духовку ще на 15 хвилин.

Спробуйте також рецепт, який підкорив Інтернет: ідеальна закуска на усі випадки життя зі звичайних кабачків.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні