П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно та економно: фарширований лаваш збереже ваші сили та час і...

Готуємо смачно та економно: фарширований лаваш збереже ваші сили та час і ситно нагодує родину

Этот материал также доступен на русском языке
Лаваш став порятунком для працюючих господарок. Страви з нього готуються швидко, і їх неможливо зіпсувати.

Фарширований лаваш

 Інгредієнти

Лаваш – 2 листи, курячий фарш – 500 грамів, моцарела або сулугуні – 200 грамів, яйця – 2 штуки, сіль, перець, паприка, кунжут – за смаком.

Приготування

  • У фарш додати одне яйце, сіль, перець, паприку і ретельно перемішати.
  • Натерти моцарелу або сулугуні на великій тертці.
  • Розгорнути один лист лаваша.
  • Посипати лаваш тертим сиром і накрити другим листом лаваша.
  • Розподілити фарш по всій поверхні.
  • Закрутити лаваш з начинкою в рулет, розрізати навпіл, якщо він вийшов дуже довгим.
  • Застелити деко пергаментним папером і змастити олією.
  • Викласти рулет із лаваша на деко.
  • Змастити рулет збитим яйцем і за бажанням присипати кунжутом.

Випікати рулет при 180 градусах протягом 30-35 хвилин до золотистої скоринки.  

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні