Статті

Ідеї ​​для прикраси вечірки повітряними кулями

Найдоступнішою окрасою для будь-якого свята є повітряні кулі, які можна надувати повітрям і гелієм. Хтось може сказати, що це дуже простий та неоригінальний декор, але це зовсім не так.

Прикраси на підлозі

Це, з одного боку, виглядає красиво, а з іншого боку, такий декор обійдеться значно дешевше, ніж кулі, що ширяють у повітрі. Кулі наповнюються звичайним повітрям, а чи не гелієм. Їх можна розкидати по танцполу, декорувати ними сцену чи фотозону. Найкраще для цих цілей взяти латексні чи прості фольговані кулі. Вони можуть бути однотонними або можна поєднувати кілька кольорів, які відповідатимуть тематиці свята.

Декорований вхід

Щоб гості одразу знайшли місце проведення свята, потрібно позначити вхід у приміщення гарною аркою або гірляндою з куль. Декор можна виготовити з куль різного розміру та кольору. Щоб додати глибини та текстури композиції, для її створення крім кульок можна використовувати стрічки та великі намистини. Стильно виглядатимуть декорації із куль близьких один одному відтінків.

Акцент на святковому столі

На весіллях та корпоративах із фуршетом традиційно підвішуються гірлянди над святковим столом. Крім таких прикрас можна використати невисокі гелієві композиції. Вони додадуть приміщенню затишку та привернуть увагу гостей до святкових частування.

Панно

Якщо у святковому приміщенні є великі незаповнені меблями простори, їх можна декорувати кульками, з’єднаними у формі панно. Повірте, що ця частина залу до кінця заходу стане найулюбленішим місцем для створення незабутніх фотографій. Панно можна робити з куль різних розмірів та кольорів, і це буде набагато вигідніше, ніж замовляти готову фотозону або робити її з живих кольорів чи інших матеріалів.

Кулі на стелі

Для такого декору кулі потрібно надувати виключно гелієм. Шарів знадобиться дуже багато, щоб вони поступово заповнили весь простір під стелею. До кожної кульки потрібно прикріпити стрічку чи цілий пучок стрічок. Фольговані кулі можна прикрашати мішурою або дощем.

Маскування

Не всі свята проводять у приміщеннях з ідеальним ремонтом. Якщо десь на стінах відклеїлися шпалери або вони забрудниться, закрити проблемну зону допоможуть композиції з кульок. Їх можна зафіксувати на спеціальній стаціонарно встановленій підставці, тоді ви повністю впевнені в тому, що ваш «секрет» залишиться в таємниці, а гості будуть отримувати задоволення від святкування в гарно декорованому приміщенні.


*на правах реклами

Новое на сайте

  • Новини

Гороскоп на 4 липня: кому із знаків слід допомагати іншим, а кому треба поберегти очі

4 липня Місяць у знаку Близнюків. Символи дня — тризуб. Корисно провести час біля водойм,…

03/07/2024 23:29
  • Статті

Декоративні тарілки: що це таке і яке їх призначення?

Декоративна тарілка є не лише елементом сервірування столу, але й виразним елементом декору, який додає…

03/07/2024 23:19
  • Новини

Ці популярні добрива можуть занапастити врожай солодкого перцю – не вносьте їх на грядки

Перець – це популярна культура на наших городах, але не всім вдається зібрати хороший урожай.…

03/07/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 4 липня

4 липня в Україні очікуються дощі у західних областях та місцями у центральних, на решті…

03/07/2024 22:12
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 4 липня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

03/07/2024 21:37
  • Статті

Домашній косметичний салон: готуємо маску для обличчя з малини

Навіть косметологи не сперечаються, що домашні фруктові маски справді дуже ефективні. З їхньою допомогою можна…

03/07/2024 20:38